telt lányok

Mediterrán tonhal

Mediterrán tonhal recept

Hozzávalók:
1 kg tonhalfilé
1 üveg száraz fehérbor
2 nagy fej hagyma
fél kiló paradicsom
2 citrom
babérlevél

bors
majoranna

Elkészítés:
A tonhalfilét besózom. Mélyebb sütőtálba helyezek pár szeletet, megszórom a karikra vágott hagymával, paradicsommal és citrommal. Majd még egy réteg halat és még egy réteg zöldséget teszek rű A tetejére borsot, majorannát szórok, teszek bele 4-5 babérlevelet is. Felöntöm a borral. Alufóliával lefedem, az alufóliát kicsit megszúrkálom és közepes fokozaton addig sütöm, míg a hal és a zöldségek meg nem párolódnak (kb. fél óra). A bor hatására a citrom is megpuhul, bor ízű lesz, így azok is megehetik, akik önmagában nem szeretik a citromot. Krumplipürével vagy rizzsel tálalom.

Költség:Drága

Elkészítési idő:40 perc

Ezt a receptet 1192 X látták.

Beküldő:vendég



A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.



További receptek a kategóriában:


» Sóburokban sült kakukkfüves pisztráng
» Mediterrán tonhal
» Bazsalikomos-paradicsomos párolt tőkehal
» Tőkehal vajas-gyömbéres mártással
» Makrélás szendvicskrém
» Halpástétom
» Fűszervajas Pangasius,Tojássalátával
» Harcsapaprikás
» Mangós ráksaláta
» Magvakban sült pácolt ponty
» Sótéglán grillezett nyelvhalfilé, rukkolás rizottóval
» Görögös tengergyümölcse, medvehagymával
» Töltött csuka
» Harcsapaprikás túrós csuszával
» Karácsonyi pisztráng
» Káposztás harcsa
» Lazactatár
» Harcsapaprikás nokedlivel
» Rakott Pangasius tepsiben sütve
» Tejfeles halleves
Címkék



disznó  fanta  borsos  sótégla  bableves  4 tojásos piskóta  bakonyi  
pingvin szelet  diétás  Turos lepeny  süti  savanyú káposzta  gesztenyével töltött  Alföldi szelet  
málnakrémleves  tojáslikőr  boci  mousse  májrizottó  hókifli  

Összes címke