telt lányok

Mediterrán tonhal

Mediterrán tonhal recept

Hozzávalók:
1 kg tonhalfilé
1 üveg száraz fehérbor
2 nagy fej hagyma
fél kiló paradicsom
2 citrom
babérlevél

bors
majoranna

Elkészítés:
A tonhalfilét besózom. Mélyebb sütőtálba helyezek pár szeletet, megszórom a karikra vágott hagymával, paradicsommal és citrommal. Majd még egy réteg halat és még egy réteg zöldséget teszek rű A tetejére borsot, majorannát szórok, teszek bele 4-5 babérlevelet is. Felöntöm a borral. Alufóliával lefedem, az alufóliát kicsit megszúrkálom és közepes fokozaton addig sütöm, míg a hal és a zöldségek meg nem párolódnak (kb. fél óra). A bor hatására a citrom is megpuhul, bor ízű lesz, így azok is megehetik, akik önmagában nem szeretik a citromot. Krumplipürével vagy rizzsel tálalom.

Költség:Drága

Elkészítési idő:40 perc

Ezt a receptet 1176 X látták.

Beküldő:vendég



A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.



További receptek a kategóriában:


» Sóburokban sült kakukkfüves pisztráng
» Mediterrán tonhal
» Bazsalikomos-paradicsomos párolt tőkehal
» Tőkehal vajas-gyömbéres mártással
» Makrélás szendvicskrém
» Halpástétom
» Fűszervajas Pangasius,Tojássalátával
» Harcsapaprikás
» Mangós ráksaláta
» Magvakban sült pácolt ponty
» Sótéglán grillezett nyelvhalfilé, rukkolás rizottóval
» Görögös tengergyümölcse, medvehagymával
» Töltött csuka
» Harcsapaprikás túrós csuszával
» Karácsonyi pisztráng
» Káposztás harcsa
» Lazactatár
» Harcsapaprikás nokedlivel
» Rakott Pangasius tepsiben sütve
» Tejfeles halleves
Címkék



csokoládés  repa  Bélszín  Emeletes élvezet  puncs  diabetikus  sünitorta  
banán  Bundas alma  eper  daralthus  sótégla  zsel  kelt tészta  
töke  néger baba  fehérje  barack lekvár  sültek  pingvin szelet  

Összes címke